woensdag 4 mei 2016

ARTIKEL KAFKA OVER DE ZEISTERSE NEONAZI JAN PETER MANTE EN ZIJN EXTREEMRECHTSE FORUM NOORDLAND !!!

Beste Lezers,

Door de journalistieke onderzoeksgroep KAFKA uit Amsterdam is een artikel gepubliceerd met als titel Fora vol Fortuynisten, Vrijheden en Realisten . Hier worden ook de Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante en het door hem opgerichte extreemrechtse forum Noordland. Tevens staat er een foto van Jan Peter Mante in tijdens een anti-Islam demonstratie in Den Haag in 2008. Het is een boeiend artikel. Naar mijn persoonlijke mening hebben de journalisten grondig researchwerk verricht.

Zoals u weet zet ons stichting zich in om fascisme, antisemitisme, racisme en discriminatie in onze samenleving te voorkomen en tegen te gaan. Hierbij hoort uiteraard ook kennisuitwisseling en kennisoverdracht. Dit artikel geeft u een goede indruk van de wijze waarop deze extreemrechtse fora tot stand komen en zich verder kunnen ontwikkelen.

Vanavond hebben ik tijdens Dodenherdenking de tijdens de Tweede Wereldoorlog omgekomen en vermoorde mensen herdacht. Het Neonazisme, Fascisme en Antisemitisme is voor o.a. de Joden met recht vernietigend geweest. Dodenherdenking en Bevrijdingsdag doen mij steeds weer opnieuw beseffen hoe belangrijk het is om het vergif van o.a. het Neonazimse, Racisme, Discriminatie, etc. wereldwijd tijdig een halt toe te roepen.

Als dit artikel u nog meer en beter inzicht kan geven in de voor onze samenleving verderfelijke ontwikkeling van het extreemrechtse gedachtengoed en wat dit gedachtengoed eigenlijk exact precies inhoudt, dan is mijn doel meer dan bereikt. Ik wens u heel veel inspiratie toe bij het lezen van dit KAFKA-artikel. Moge dit artikel u inspireren om zich in woord en daad in te gaan zetten om Neonazisme, Fascisme en Antisemitisme in onze samenleving te voorkomen en een halt toe te roepen.

In Zeist kunnen wij thans terugzien op een waardige en inhoudsvolle Dodenherdenking. Voor morgen wens ik u en uw dierbaren alvast van ganser harte een in alle opzichten vreugdevolle Bevrijdingsdag toe.

Met gevoelens van de meeste hoogachting en met vriendelijke groet,
INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (IWOII)

Anne Louis Cammenga
Directeur
Website: www.iwoii.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
Artikel KAFKA: Fora vol Fortuynisten, Vrijheden en Realisten . In dit artikel komen de Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante (met foto) en zijn extreemrechtse forum Noordland aan de orde.
 
 
 
 
 
 
 
Foto's van de Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante.
_______________________________________________________
 
 
____________________________________
 
 

 

 

 

Geen opmerkingen: